Villkor 

1.Allmänna villkor
Vi på Vgains erbjuder tjänster inom kostrådgivning och personlig träning både IRL och online. Dessa villkor gäller för köp av våra kost och träningstjänster och mellan den kund som är namngiven på köpeavtalet. 

2. Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen 14 dagars ångerrätt, under förutsättning att tjänsten/träningen inte påbörjats/aktiveras. Om du vill ångra ett köp går det bra att göra detta skriftligen via e-post.

3. Hälsotillstånd 
Varje kund ansvarar själv för att hälsotillståndet är sådant att de utan risk kan delta i ett träningsprogram. Vid konsultationssamtal med PT och kostrådgivare får kunden svara på frågor i en hälsodeklaration. Denna arkiveras och omfattas av sekretess. Samtliga PTs och kostrådgivare på Vgains omfattas av tystnadsplikt. 

4. Sjukdom eller skada 
Vi ansvarar inte för eventuella skador eller incidenter under träningspass du utför på egen hand med våra träningsprogram. Vid sjukdom eller skada går det bra att frysa eller skjuta upp sin träningsplanering eller bokade PT timmar mot uppvisande av läkarintyg. 

5. Personuppgifter 
I och med dessa villkor godkänner du att vi samlar in nödvändiga personuppgifter för att leverera kost och träningsplanering. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största försiktighet och sekretess. Du kan när som helst begära att dina personuppgifter raderas från Vgains, med undantag för uppgifter som går under överstående lagar såsom bokföringslagen. 

6. Lagring av personuppgifter 
Vi sparar aldrig personuppgifter längre än 1 år med undantag att något annat är överenskommet i samtycke med kunden.