Om oss

Vgains drivs av två personer vars vision är att inspirera, motivera, öka medvetenheten och vägleda människor till en hälsosammare livsstil

-Marc är utbildad till beteendevetare och är diplomerad och licensierad kostrådgivare med en stor passion för växtbaserad mat och matlagning.

-Mikaela är licensierad personlig tränare, kostrådgivare och författare. Hon har en bakgrund inom idrotten som konståkerska, coach och fystränare. Utöver det är Mikaela utbildad dansare och undervisar i bland annat jazz, modern och jazzfunk. Hon har också skrivit boken “ om jag bara vore lite smalare” som handlar om hur hon tog sig ur anorexi i syfte att hjälpa andra.

En förutsättning för hälsa är ett aktivt liv med träning och en god kosthållning. Detta kan naturligtvis se väldigt olika ut beroende på en mängd faktorer, som till exempel ålder, kön, genetik, hälsotillstånd. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar dina förutsättningar och din målbild. Vi förespråkar ett hälsosamt förhållningssätt till träning och kost och arbetar INTE med några "quick fix" metoder.